K Hrnčířům 96, Praha 4 - Šeberov

Co se to děje v Di Carlu?

Přivítejte jaro.
Velikonoční menu.

Velikonoční menu.

7. - 10. dubna 2023

Přivítejte JARO společně s námi – skvělým velikonočním menu šéfkuchaře Jiřího Sovíčka!

Menu

Kachní paštika
s praženými mandlovými plátky, růžovým pepřem a pažitkou podávaná s cibulovým chutney a naším ovesným chlebem
175 Kč

Krémová polévka z medvědího česneku
se zastřeným vajíčkem
95 Kč

Roláda z farmářského kuřete
(200 g) plněná nádivkou z našeho chleba s kopřivami a mandlemi, podávaná s bramborovou kaší, hráškovými lusky na másle a chipsem z pancetty
295 Kč

Pomalu pečená jehněčí kýta
(180 g) při nízké teplotě ve vakuu s česnekem a rozmarýnem, podávaná s restovanými bramborovými gnocchi s pestem z medvědího česneku a glazovanou mladou karotkou
365 Kč

Mrkvový dort
s krémem z Philadelphie, ananasovým chipsem podávaný s omáčkou z manga a maracuji
155 Kč