K Hrnčířům 96, Praha 4 - Šeberov

Co se to děje v Di Carlu?

Přivítejte jaro.
Velikonoční menu.

Velikonoční menu.

29. 3. - 1. 4. 2024

Přivítejte JARO společně s námi – skvělým velikonočním menu šéfkuchaře Jiřího Sovíčka!

Menu

Marinovaný losos Gravlax /80g/
podávaný s trhaným salátem, medovo-hořčičným dresingem, křepelčím vajíčkem a rozpečenou bagetkou
255 Kč

 

Krémová polévka z česneku medvědího
s pěnou z kozího sýra a máslovými krutonky
95 Kč

 

Roláda z farmářského kuřete /250g/
s nádivkou s kopřivami a mandlovými lupínky, podávaná s jarní zeleninou a bramborovou kaší
295 Kč

 

Selečí krkovička /180g/
pomalu pečená s česnekem a tymiánem, podávaná se švestkovou omáčkou a šťouchanými bramborami s jarní cibulkou
325 Kč

 

Jehněčí plec /180g/
pomalu pečená s česnekem a rozmarýnem, podávaná s restovanými bramborovými gnocchi se špenátem, pečeným česnekem a silnou šťávou
375 Kč

 

Bezový dortík
drcené máslové sušenky se smetanovým krémem s bezovým sirupem, zdobený ovocem
175 Kč

 

CDC Rosato-Cristo di Campabello, Sicílie
0,1 l   75 Kč (růžové víno)